Disclaimer

De website van Helder Arbeidsrecht is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Toch is het mogelijk dat de informatie incompleet, onjuist of niet (meer) up to date is. De informatie op de website is een vorm van dienstverlening voor cliënten en geïnteresseerden. Dit dient niet te worden beschouwd als juridisch advies.

Helder Arbeidsrecht kan niet garanderen dat het gebruik van de informatie op deze website geen inbreuk maakt op rechten van derden. In geen enkel geval is Helder Arbeidsrecht aansprakelijk voor schade, direct of indirect, die op enige wijze ontstaat door dan wel volgt uit het gebruik van de (informatie op de ) website.

Helder Arbeidsrecht kan op elk moment de informatie op haar website wijzigen, verwijderen en/of aanvullen.

Privacy Statement

Helder Arbeidsrecht gaat zorgvuldig om met de informatie die u achterlaat op haar website. Door het contact formulier in te vullen gaat u er mee akkoord dat Helder Arbeidsrecht uw gegevens overeenkomstig dit Privacy Statement gebruikt.

Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen en uw gegevens worden alleen voor dat doel vastgelegd. Helder Arbeidsrecht verstrekt uw gegevens niet aan derden zonder uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming. Hierop is uitgezonderd de verplichting om uw gegevens te verstrekken op grond van de wet of een rechterlijke uitspraak.


Vragen?

Wanneer u vragen heeft over de inhoud van deze website, de algemene voorwaarden, de disclaimer en/of het privacy statement, neemt u dan contact op via het contactformulier of de contactgegevens op deze website.