Over Ons

Helder Arbeidsrecht is opgericht doordat er vaak onduidelijk taalgebruik in contracten en andere schriftelijke stukken staat en dit vaak de oorzaak is van conflicten.

Fleur Tromp

Van 1990 – 1995 studeerde ik in Groningen, met in mijn laatste jaar een uitstapje naar Poitiers in Frankrijk. Mijn advocatenstage liep ik vanaf 1996 bij de Haan Advocaten waar ik na 5 jaar vertrok om op reis te gaan. Eenmaal terug verruilde ik Groningen voor Amsterdam en startte ik bij DAS Rechtsbijstand in het team arbeids- en ambtenarenrecht. Na drie jaar miste ik de advocatuur en ben ik bij Cleerdin & Hamer en later bij De Koning Vergouwen gaan werken. Daar leerde ik Dunya kennen.

Vervolgens startte ik mijn eigen kantoor, trof ik Marie José op mijn pad, die Helder Arbeidsrecht had opgezet, en ben ik tot haar kantoor toegetreden.

Ik ben een enthousiaste en gedreven advocaat, sta zowel werkgevers als werknemers bij, zowel betalend als toegevoegd. In 2010 heb ik met veel plezier de Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA) succesvol doorlopen. Ook ben ik geregistreerd als intervisiegespreksleider voor advocaten. Hoe nerdig het ook mag zijn: ik vind het arbeidsrecht echt boeiend!

Tromp@helder-arbeidsrecht.nl

Dunya van der Mark

Bevlogen workaholic. Groeide op in Haarlem, studeerde in Utrecht, maar inmiddels al weer vele jaren Amsterdammer. Sinds 1998 advocaat. Arbeidsrecht is haar specialisme. Deskundig op het gebied van arbeidsongeschiktheid en verzuim. Reintegratie- en ziektedossiers begeleidt zij strategisch. Gedreven en ijverig. Samen met werkgevers streeft zij naar optimaal resultaat. Helpt bij dossieropbouw. Kwaliteit staat voorop.

Bouwde afgelopen jaren veel kennis op in de bouw, zorg- en welzijnssector. Heeft een goede klik met haar cliënten. Communiceert in heldere taal. Geeft enthousiast seminars over het arbeidsrecht. Voltooide tevens de Grotius opleiding Arbeidsrecht. Is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam (VAAA).

Behulpzaam, gedreven en energiek. Zit zelden stil. Elke week hockey. Zelf spelen en actief in diverse vrijwilligersrollen. Gek op reizen en koken, met Azië als rode draad. Bereidt ook graag perfecte stukken groot vlees. Ze is altijd omringd door vrienden en familie. Moeder van Jaap en Pien.

vandermark@helder-arbeidsrecht.nl

Wie zijn wij?

Helder Arbeidsrecht is in 2015 opgericht door Marie José Spit. In haar arbeidsrechtelijke praktijk ondervond zij dat onduidelijk taalgebruik in contracten en andere schriftelijke stukken vaak de oorzaak was van conflicten. Dat vond zij zonde want zo kunnen de beste werkgever- en werknemersrelaties nodeloos onder spanning komen te staan. ‘Dat kan beter’ dacht zij en zo is het concept van Helder Arbeidsrecht ontstaan.

Marie Jose

Marie Jose kreeg in 2017 een herseninfarct, waardoor ze genoodzaakt was haar praktijk neer te leggen. Helaas heeft dit geleid tot een definitieve uitschrijving als advocaat. Geïnspireerd door haar bevlogenheid en aangestoken door haar visie, heeft Fleur die in februari 2018 toetrad zich tot doel gesteld de Helder Arbeidsrecht praktijk voort te zetten. Zij heeft daarbij versterking gevonden bij oud kantoorgenoot Dunya. Dunya is in maart 2019 toegetreden tot de maatschap.

NOvA

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

  • Fleur Tromp staat geregistreerd op Arbeidsrecht;
  • Dunya van der Mark staat geregistreerd op Arbeidsrecht.

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Benieuwd naar de aanpak van Helder Arbeidsrecht voor uw case? Neem contact op!

Neem contact op